Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alfa Software S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem informatic integrat Asis
Brand
Versiunea 9.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ASiS - Alfa Software integrated Sistem

Sistemul Informatic Integrat ASiS este o solutie ERP dezvoltata integral in Romania de firma Alfa Software SA. La realizarea solutiei a contribuit experienta acumulata timp de peste un deceniu in proiectarea si implementarea Sistemelor Informatice Integrate la beneficiari din diverse domenii de activitate.

Sistemul ASiS este un sistem de tip Client / Server, realizat intr-un mediu de programare de tip RADD (Rapid Aplication Development and Deployment), respectiv mediul MAGIC.

Prin alegerea acestui mediu este facilitata intretinerea si adaptarea usoara la cerintele beneficiarilor si la modificarile legislative.

ASiS se bazeaza pe SGBD MS SQL 2005 Server, ceea ce confera sistemului o stabilitate deosebita bazei de date si ofera totodata posibilitatea realizarii unor analize multidimensionale a datelor folosind tehnica raportului pivot si a graficului pivot (pivot table si pivot chart).

ASiS poate fi exploatat atat in retele locale, cat si in retele distribuite in teritoriu, MS SQL Server permitand replicarea datelor intre diverse locatii de lucru ale beneficiarului.

ASiS este un sistem realizat modular, permitand astfel o abordare a implementarii sale, atat ca intreg, cat si etapizat pe diverse module.
ASiS este format din module functionale care ofera o solutie pentru un management eficient al firmei:
- CG - Contabilitate financiară si gestiunea resurselor materiale;
- PS - Managementul personalului si al salariilor;
- MF - Managementul mijloacelor fixe si calculul amortizarii;
- MP - Managementul productiei;
- MM - Managementul masinilor;
- SA - Service auto;
- UA - Urmarire servicii abonati;
- PC - Managementul Costurilor si contabilitate de gestiune;
- UC - Managementul contractelor;
- TB - Managementul
informatiilor decizionale.

Solutia dezvoltata de Alfa Software SA gestioneaza principalele fluxuri de informatie si ofera un control sigur si eficient al afacerii.

Pentru a raspunde prompt si profesionist solicitarilor Beneficiarilor, Alfa Software SA si-a creat o retea de distribuitori / implementatori calificati cu acoperire in toata Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Iasi, Brasov, Arad, Focsani, Ramnicu Valcea, Deva.

SC Alfa Software SA
Cluj-Napoca - Tel/Fax: 0264-433636 Zalau - Tel/Fax:0260- 662112
B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 93
Str. Simion Barnutiu nr. 1
www.asw.ro
Din Gura in Gura